Nieuw product voor de scheepvaart, de ToolCarrier© Ship Store Strip

ToolCarrier lanceert een nieuw product voor de scheepvaart, de ToolCarrier© Ship Store Strip. Deze handige opberg-strip kan magnetisch worden bevestigd aan de scheepswand waarna er vijf steelgereedschappen in kunnen worden opgeborgen. De vijf klemmen kunnen naar wens worden uitgezocht. Men kan hierbij kiezen uit diverse kleuren en maten. Zo kunnen zowel scheppen als lichte bezems aan de strip worden opgeborgen. De ToolCarrier© Ship Store Strip kost slechts €39,95 (inclusief btw en exclusief verzendkosten).

 

DSC_4743

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s