‘We Are Proud’ Certificaat ontvangen van CAH Vilentum

Op woensdag 15 juni hebben wij het ‘We are proud’ certificaat ontvangen van de hogeschool waar wij studeren, CAH Vilentum te Dronten. De certificaten werden ons aangeboden door de heer M. Duijkers en de heer J. Nolles. Wij mochten deze certificaten in ontvangst nemen vanwege het doorzetten van onze Student Company en de verschillende successen die wij met ons bedrijf behaald hebben. Onder deze successen vallen het winnen van de jury- en de publieks prijs tijdens de productpitch op CAH Vilentum, het JP Morgan Venture Café en de JP Morgan Start Up Award.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s