ToolCarrier winnaar Benelux Challenge J.P. Morgan!

Dinsdag 17 mei hebben wij de Benelux finale van  J.P. Morgan Start Up Award gewonnen! Wij zijn hier ontzettend blij mee. Met het winnen van deze Award gaat een mooi geldbedrag gepaard, dat wij gaan investeren in ons bedrijf.

Ons bedrijf nam het op tegen drie teams uit Luxemburg, Vlaanderen en Wallonië. ToolCarrier vormde de afvaardiging uit Nederland. Tijdens een livestream moest iedere Student Company drie minuten pitchen en vragen van de jury beantwoorden en alles geheel in het Engels.

De jury bestond uit vier internationale bedrijfsleden van J.P Morgan. Het jury oordeel over het product van de studenten van CAH Vilentum: een uniek en origineel product, gericht op arbeidsgemak en arbeidsefficiëntie. De Student Company heeft een duidelijke marketing strategie en doelgroep bepaling en ze hebben al een patent op het product aangevraagd.
Met het gewonnen prijzengeld wil de Student Company de naamsbekendheid van hun bedrijf ToolCarrier vergroten, het product verder door ontwikkelen en internationale markten aanboren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s